Top

Wat zijn de verzendkosten?

De kleinere pakketten van The Wildflower Club worden standaard verzonden met PostNL door middel van briefpost. De verzendkosten bedragen €1,99 per pakketje. De grotere pakketten worden verzonden met een PostNL Brievenbuspakket (€3,99 of Standaard pakket (€5,99). Deze pakketjes zijn te volgen via een Track&Trace code die je toegestuurd krijgt nadat je pakket verzonden is.

 

Wat zijn de levertijden?

Heb je een bestelling geplaatst? Dan gaan wij meteen aan de slag.

Wanneer je op werkdagen voor 14:00 bestelt, verzenden wij de pakketjes dezelfde dag nog. Met een beetje geluk heb jij je pakketje de volgende dag al in huis!

 

Aan welke landen levert The Wildflower Club?

Wij leveren onze producten in Nederland en België.

Hoe kan ik iets retourneren?

Is het item toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer! Je kunt het item terugsturen. Retourneren kan tot 7 dagen na ontvangst. Stuur ons een mail (info@thewildflowerclub.nl) met je naam, ordernummer en het item. Op deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en kunnen wij deze sneller verwerken. Wij zouden het fijn vinden als je aangeeft waarom je het product retour stuurt. Wij hopen dat we dit voor jullie kunnen verbeteren.

Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben, ongedragen en zonder beschadigingen, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is.

 

– Helaas kunnen oorbellen niet geretourneerd worden vanwege de hygiëne.

– We geven geen vergoeding voor de retour verzendkosten.

– Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken.

Restock-alert Laat je e-mailadres achter zodat wij je kunnen laten weten wanneer het product weer op voorraad is!

Wachtwoord wijzigen