Two sisters
on a mission

Our story

Hi! Welkom op onze website!

Wat leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. Wij zullen ons even voorstellen; Wij zijn twee zusjes, Jet (rechts) en Kim (links). Het leek ons altijd al ontzettend leuk om een eigen onderneming te starten. En dan met name een webshop. Tijdens onze studie hebben wij beiden de minor Digital Marketing gevolgd. Tijdens deze minor hebben wij een webshop mogen bouwen en kwamen we erachter dat we hier best heel handig in waren. Nog tijdens onze studie zijn we gestart met The Wildflower Club, super spannend! We wilden super graag sieraden op de markt brengen die niet verkleuren. Er is niets vervelender dan een blauwe afdruk op je handen van een ring die verkleurt, toch!? Daarnaast wilden we graag tassen van hoge kwaliteit aanbieden. Tassen die heel lang mee gaan en die je eindeloos kunt combineren met je outfit. Het grootste deel van onze tassen is handgemaakt in Italië en van een prachtige kwaliteit (echt leer). Kwaliteit staat bij ons voorop, en dan ook nog eens voor een mooie prijs!

Na veel research over hoe een bedrijf te starten, keihard werken aan het bouwen van de website en het inkopen van producten, zijn wij op 8 juli 2019 live gegaan met de website. We vonden het geweldig om te zien hoe de eerste bestellingen van vrienden en familie binnenkwamen en stonden letterlijk te springen. Maar we sprongen helemaal een gat in de lucht bij de eerste bestelling van een ‘onbekende’ klant. Een leuk feitje is dat onze eerste ‘onbekende’ klant tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons bestelt. En wat betreft de dansjes; we maken nog steeds een dansje bij iedere bestelling die binnenkomt. Er is niets leuker dan dat! Ons doel is om jullie een glimlach te bezorgen als jullie de pakketjes openmaken. We hopen dat we dit nog heeeeel lang mogen doen!

Eind 2022 zijn we gestart met het ontwerpen van onze eigen pantalons speciaal voor lange meiden. Wij hadden altijd veel moeite met het vinden van broeken die mooi op de schoen vallen. Bijna alle broeken zijn gemaakt voor meiden tot 1.75 en dus véél te kort voor ons. En wat bleek; veel andere lange meiden ervaarden hetzelfde probleem. We hebben sinds de lancering al zo veel blije en leuke reacties ontvangen. We krijgen nog dagelijks berichten van meiden die zo blij zijn dat wij ons als webshop focussen op de lange meiden. Ondertussen hebben we onze collectie al kunnen uitbreiden met tops en jeans en zijn we achter de schermen druk bezig om nog meer uit te breiden. Neem gerust een kijkje bij onze Tall collectie!

We zouden het super leuk vinden als je ons blijft volgen. We delen leuke behind the scenes beelden via TikTok en Instagram. See you there!

XXX

Jet en Kim