Bundles

De basis van onze sieraden
Stainless steel

The Wildflower Club stimuleert iedereen om de kleine dingen en momenten in het leven te vieren. En dat kan natuurlijk alleen met sieraden die levenslang meegaan en waar jij eindeloos plezier van hebt. Daarom gebruiken wij stainless steel, een materiaal met eindeloze voordelen! We zetten die voordelen graag voor je op een rijtje.

De belangrijkste voordelen van dit materiaal is dat het niet verkleurt, mooi glimt en niet snel krast. Je kunt ermee sporten, douchen, de wereld over reizen om er vervolgens mee in de zee te zwemmen, en ga zo maar door! Deze sieraden kunnen alles aan! Je doet er dan natuurlijk goed aan als je de sieraden wel eens in de zoveel tijd schoonmaakt.

Onze stainless steel sieraden zijn dus 100% waterproof, maar ook allergie vrij. Hierdoor kan je zelfs met een (extreem) gevoelige huid je look afmaken met prachtige sieraden.

Duurzaam

En wist je dat stainless steel ook nog eens erg duurzaam is? Het is 100% recyclebaar, dus goed voor jou en voor de natuur. Niet voor niets een Wildflower fave!

goud & zilver

Stainless steel vormt de basis van onze ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Het lijkt misschien dat we dit alleen voor de zilveren sieraden gebruiken, maar we hebben ook gouden stainless steel sieraden. Hierbij gebruiken we een gold plating. Dit is eigenlijk een goudbadje waar de sieraden doorheen worden gehaald, waardoor de sieraden een mooi goud laagje krijgen met de mooiste glans en van de beste kwaliteit. Wat wil je nog meer?

We zeggen het bij The Wildflower Club niet voor niets, maar het leven is een feestje! Maak daarom je eigen sieraden party compleet met onze stainless steel sieraden van hoge kwaliteit en creëer een look that's made to last!